Vacatures

Koninklijke Peijnenburg, onderdeel van Lotus Bakeries NV met vestigingen in Geldrop, Sintjohannesga en Enkhuizen (in totaal ca. 320 medewerkers) is een zeer succesvolle levensmiddelenfabrikant van kwalitatief hoogstaande consumentenproducten. Het bedrijf produceert o.a. ontbijtkoek en luxe koeken onder de merknamen Peijnenburg, Wieger Ketellapper, Echte Enkhuizer en Lotus. In de ontbijtkoeksector is het bedrijf de onbetwiste marktleider. Koninklijke Peijnenburg is een dynamisch bedrijf met ambitieuze plannen.

Vacature Koninklijke Peijnenburg B.V.: Stagiair Marketing

Koninklijke Peijnenburg, onderdeel van Lotus Bakeries N.V. is een zeer succesvolle levensmiddelenfabrikant van kwalitatief hoogstaande consumentenproducten. Het bedrijf produceert o.a. ontbijtkoek en luxe koeken onder de merken Peijnenburg, Snelle Jelle, Wieger Ketellapper, Echte Enkhuizer en Lotus. Wij zijn op zoek naar een:

 

Stagiair Marketing (vanaf Februari 2018)

32-40 uur per week

 

Dit ga je doen:

Als stagiair ga je het team ondersteunen bij de executie van de marketingplannen. Je helpt bij het organiseren van verschillende evenementen (o.a. de Huishoudbeurs, Margriet Winterfestival en de Horecava) en bij het uitwerken en evalueren van acties en promoties op de winkelvloer. Je assisteert de brandmanagers bij design- en verpakkingswijzigingen en bij het opzetten van samplingactiviteiten. Daarnaast houd je de website actueel en activeer en monitor je onze merken via Social Media.

De stage is een meewerkstage, maar er is ruimte voor het uitvoeren van een (eind)opdracht. Je werkt vier dagen per week mee aan de verschillende projecten en de overige dag kun je besteden aan je eigen opdracht.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Een dynamische werkomgeving met een informele en open sfeer. Je krijgt een kijkje in de keuken van alle facetten van marketing in een dynamisch en innovatief bedrijf waarbij je zelfstandig projecten en taken oppakt. De werknemers zijn echte doorzetters met een nuchtere houding. Regelmatig bieden wij hardwerkende stagiaires de mogelijkheid om door te stromen naar een marketing of sales startersfunctie.


Jouw profiel

-       Je bent bezig met het afronden van je HBO/WO opleiding of hebt deze recentelijk afgerond

-       Je hebt passie voor merken, food en FMCG.

-       Je bent zelfstandig, kritisch, energiek, lef en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

-       Je werkt gestructureerd en laat zien dat je een echte doorzetter bent.

-       Je bent beschikbaar voor 6 maanden (4 of 5 dagen per week).

 

Enthousiast?

Word jij razend enthousiast van deze vacature en ben je op zoek naar een unieke stageplek, die jou de mogelijkheid biedt om op een marketingafdeling in een FMCG omgeving ervaring op te doen? Solliciteer dan nu door je brief en CV te sturen naar recruitment@peijnenburg.nl  Geef daarbij aan voor welke periode je beschikbaar bent.