Vacatures

Koninklijke Peijnenburg, onderdeel van Lotus Bakeries NV met vestigingen in Geldrop, Sintjohannesga en Enkhuizen (in totaal ca. 320 medewerkers) is een zeer succesvolle levensmiddelenfabrikant van kwalitatief hoogstaande consumentenproducten. Het bedrijf produceert o.a. ontbijtkoek en luxe koeken onder de merknamen Peijnenburg, Wieger Ketellapper, Echte Enkhuizer en Lotus. In de ontbijtkoeksector is het bedrijf de onbetwiste marktleider. Koninklijke Peijnenburg is een dynamisch bedrijf met ambitieuze plannen.

  • Hier komt de vacature titel

    hier komt de volledige vaqcature beschrijving

  • Hier komt de vacature titel

    hier komt de volledige vaqcature beschrijving

  • Hier komt de vacature titel

    hier komt de volledige vaqcature beschrijving

Vacature: SALES HELD

Is sales je passie en heb je een sterke interesse voor de FMCG branche? Droom je altijd al van een job bij een informeel en innoverend bedrijf? Aarzel geen seconde langer: een droomjob ligt op je te wachten bij de marktleider van ontbijtkoek!

 

Wij zijn voor het hoofdkantoor in Geldrop per direct op zoek naar een:

 SALES HELD

 

Wij vragen:

Koninklijke Peijnenburg is op korte termijn op zoek naar een sales held. Jij wordt voor Ahold en Jumbo hét aanspreekpunt voor alle operationele zaken en je biedt als assistent accountmanager commerciële ondersteuning aan de verantwoordelijke accountmanagers.

De kern van je taken:

- Commerciële ondersteuning op Ahold en Jumbo.
- Verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering, planning, vastlegging en evaluatie van landelijke promoties.
- Een continue afstemming met de betreffende contactpersonen binnen Ahold en Jumbo ten aanzien van assortiment, promoties en activaties.
- Het onderhandelen met de klant over commerciële en operationele afspraken, binnen de afgegeven kaders.
- Het ondersteunen van Key accountmanagement d.m.v. het maken van klantanalyses, het voorbereiden van klantgesprekken m.b.v. omzet- en volume rapportages, promotie-analyses, en IRI en GFK data.
- Het zelfstandig oppakken van projecten die relevant zijn voor ons bedrijf. We staan hierbij altijd open voor eigen inbreng.

 

Het ideale profiel:

 - WO diploma    
- Commercieel en analytisch inzicht, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
- Pro-actief, hands-on, je gaat geen uitdaging uit de weg
- Teamspeler, spin-in-het-web

 

Wij bieden:

Koninklijke Peijnenburg, onderdeel van Lotus Bakeries N.V., is dé onbetwiste marktleider in de ontbijtkoeksector. Ons bedrijf produceert ontbijtkoek en luxe koeken onder de merken Peijnenburg, Snelle Jelle, Wieger Ketellapper, Echte Enkhuizer en Lotus. Daarnaast heeft Lotus Bakeries in 2015 vier prachtige merken aan haar portfolio toegevoegd: Nakd, Trek, BEAR en Urban Fruit. Dit zijn innovatieve producten van 100% natuurlijke ingredienten zónder toegevoegde suikers. Koninklijke Peijnenburg is een nuchtere organisatie met ambitieuze plannen, waarin passie voor alle merken sterk verankerd is in de bedrijfscultuur.

 

Je komt te werken in een ondernemend en dynamisch team, waar teamspirit zeer hoog in het vaandel staat. Als team vieren we successen, denken we met elkaar mee, maar doen we ook wekelijks mee met een fanatieke bootcamples als onderdeel van ons vitaliteitsprogramma. Groei en ontwikkeling van medewerkers is bij Koninklijke Peijnenburg ontzettend belangrijk, dus er zijn continue doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.  

 

Ben jij de salesheld die wij zoeken?

Stuur dan vóór 11 augustus je motivatie samen met je CV per mail naar s.vandekerkhof@peijnenburg.nl. Voor eventuele vragen, zijn we uiteraard ook altijd bereikbaar per mail of telefoon (040 – 2807777), vraag dan naar Margot de Haas, Sanne van de Kerkhof of Pascale Vos.   

Vacature Koninklijke Peijnenburg B.V.: Stagiair Marketing

Koninklijke Peijnenburg, onderdeel van Lotus Bakeries N.V. is een zeer succesvolle levensmiddelenfabrikant van kwalitatief hoogstaande consumentenproducten. Het bedrijf produceert o.a. ontbijtkoek en luxe koeken onder de merken Peijnenburg, Snelle Jelle, Wieger Ketellapper, Echte Enkhuizer en Lotus. Wij zijn op zoek naar een:

 

Stagiair Marketing 

32-40 uur per week

 

Dit ga je doen:

Als stagiair ga je het team ondersteunen bij de executie van de marketingplannen. Je helpt bij het organiseren van verschillende evenementen (o.a. de Huishoudbeurs, Margriet Winterfestival en de Horecava) en bij het uitwerken en evalueren van acties en promoties op de winkelvloer. Je assisteert de brandmanagers bij design- en verpakkingswijzigingen en bij het opzetten van samplingactiviteiten. Daarnaast houd je de website actueel en activeer en monitor je onze merken via Social Media.

De stage is een meewerkstage, maar er is ruimte voor het uitvoeren van een (eind)opdracht. Je werkt vier dagen per week mee aan de verschillende projecten en de overige dag kun je besteden aan je eigen opdracht.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Een dynamische werkomgeving met een informele en open sfeer. Je krijgt een kijkje in de keuken van alle facetten van marketing in een dynamisch en innovatief bedrijf waarbij je zelfstandig projecten en taken oppakt. De werknemers zijn echte doorzetters met een nuchtere houding. Regelmatig bieden wij hardwerkende stagiaires de mogelijkheid om door te stromen naar een marketing of sales startersfunctie.


Jouw profiel

-       Je bent bezig met het afronden van je HBO/WO opleiding of hebt deze recentelijk afgerond

-       Je hebt passie voor merken, food en FMCG.

-       Je bent zelfstandig, kritisch, energiek, lef en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

-       Je werkt gestructureerd en laat zien dat je een echte doorzetter bent.

-       Je bent beschikbaar voor 6 maanden (4 of 5 dagen per week).

 

Enthousiast?

Word jij razend enthousiast van deze vacature en ben je op zoek naar een unieke stageplek, die jou de mogelijkheid biedt om op een marketingafdeling in een FMCG omgeving ervaring op te doen? Solliciteer dan nu door je brief en CV te sturen naar Leyla Uslu (l.uslu@peijnenburg.nl). Geef daarbij aan voor welke periode je beschikbaar bent. 

hier komt het open sollicitatie formulier