GLUTENVRIJ PARELKANDIJ ONGESNEDEN
Peijnenburg ontbijtkoek Glutenvrij Parelkandij ongesneden zorgt voor een klein geluksmoment in de ochtend. Peijnenburg Glutenvrij Parelkandij is ontbijtkoek met 100% smaak gemaakt van mais en lupinemeel.
- Verrassend lekkere en malse ontbijtkoek, peperkoek genoemd in het Zuiden
- Unieke Peijnenburg ontbijtkoek specerijenmix
- Bereid met speciaal geselecteerde en voedzame ingrediënten
- Glutenvrij, vetarm en bron van vezels
Productomschrijving
Passie en vakmanschap sinds 1883; daar draait het om bij Koninklijke Peijnenburg. Het resultaat is malse ontbijtkoek met een verrassend lekkere smaak.
Product delen
Voedingswaarden
per 100 gram | per portie (30 g) = 1 plakje | % RI* | |
Energie | 1523 kJ | 472 kJ | |
359 kcal | 111 kcal | 6 % | |
Vetten | 1.4 g | 0.4 g | 1 % |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.3 g | 0.1 g | 1 % |
Koolhydraten | 82 g | 25 g | 10 % |
waarvan suikers | 51 g | 16 g | 18 % |
Vezels | 1.1 g | 0.3 g | |
Eiwitten | 4.3 g | 1.3 g | 3 % |
Zout | 0.40 g | 0.10 g | 2 % |
* = Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8 400 kJ/2 000 kcal)
Ingrediënten
Invertsuikerstroop, maïszetmeel, suiker, parelsuiker 8%, stabilisator (glycerol), verdikkingsmiddel (gemodificeerd aardappelzetmeel), lupine-eiwitconcentraat, rijstebloem, wei-eiwitconcentraat (melk), specerijen, zonnebloemolie, verdikkingsmiddel (xanthaangom), rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat, dinatriumdifosfaat).
Allergeneninformatie
- Aanwezig
- Kan sporen bevatten
- noten
- melk
- soja
- gluten
- ei
- vis
- schaaldieren
- pindas
- sesam
- sulfiet
- selderij
- lupine
- mosterd
- weekdieren
Hoe maak je
ontbijtkoek?
