ROZIJNEN ONGESNEDEN 465G
De rijke vulling van speciaal geselecteerde ingrediënten maakt samen met het traditionele bereidings- en bakproces deze heerlijk ambachtelijke koek vol van smaak. Voor het échte genieten is deze koek royaal bestrooid met kaneelsuikers. De rijke vulling van rozijnen geeft onze ontbijtkoek een verrassende smaak en maakt het tot een ware traktatie bij de koffie of thee.
- Verrassend lekkere en malse ontbijtkoek
- Rijk gevuld en royaal bestrooid met heerlijke rozijnen
- Bereid met speciaal geselecteerde rogge en specerijen
Productomschrijving
Deze heerlijke ambachtelijke ontbijtkoek is rijk gevuld met rozijnen en royaal bestrooid met kaneelsuikers. Peijnenburg ontbijtkoek wordt gebakken op basis van rogge. Van rogge is bekend dat het veel vezels bevat waardoor je snel een verzadigd gevoel krijgt. Daarnaast is rogge rijk aan magnesium en een bron van vitamine B1, ijzer en zink.
Media
Product delen
Voedingswaarden
per 100 gram | per portie (35,6 g) | % RI* | |
Energie | 1339 kJ | 460 kJ | |
320 kcal | 110 kcal | 6 % | |
Vetten | 2.3 g | 0.8 g | 1 % |
waarvan verzadigd | 0.6 g | 0.2 g | 1 % |
Koolhydraten | 70.7 g | 25.2 g | 9 % |
waarvan suikers | 47.7 g | 17.0 g | 19 % |
Vezels | 3.2 g | 1.2 g | |
Eiwitten | 2.3 g | 0.8 g | 1 % |
Zout | 0.56 g | 0.20 g | 4 % |
* = Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8 400 kJ/2 000 kcal)
Ingrediënten
Glucose-fructosestroop (gemaakt van granen), roggebloem, rozijnen 18%, kaneelgrein (suiker, kaneel), rijsmiddel (natriumbicarbonaat, zuurnatriumpyrofosfaat), zonnebloemolie, specerijen, natuurlijk aroma.
Allergeneninformatie
- Aanwezig
- Kan sporen bevatten
- noten
- melk
- soja
- gluten
- ei
- vis
- schaaldieren
- pindas
- sesam
- sulfiet
- selderij
- lupine
- mosterd
- weekdieren
Hoe maak je
ontbijtkoek?
