Frans Bauer schittert in nieuwste Peijnenburg-commercial

Van happen word je happie!

Amsterdam, 16 januari – Niemand minder dan Frans Bauer heeft de hoofdrol in de nieuwste commercial van Peijnenburg, die vanaf vandaag op tv te zien is. In de commercial is Frans aan het happen naar Peijnenburg en droomt hij even weg naar zijn happie place: een doorbraak in Amerika. Want van happen word je happie, aldus het bekendste ontbijtkoekmerk van Nederland. 

Peijnenburg staat voor ongecompliceerd genieten en vindt dat we dat best wat vaker mogen doen. Het merk is al even niet meer op televisie geweest en om zijn ontbijtkoek weer bij de consument onder de aandacht te brengen, happen ze, eh, trappen ze de campagne af met een van de bekendste volkszangers van Nederland: Frans Bauer.


Have you a moment for me?

Frans is een enorme fan van Peijnenburg en daarnaast geliefd bij jong en oud. Ook staat hij, net als Peijnenburg, bekend om zijn positiviteit, authenticiteit en humor; een goede match dus met het ontbijtkoekmerk. Door de positieve energie van zijn ontbijtkoek droomt hij weg naar zijn happie place, als dé grote ster van Amerika. Hier zingt hij ‘Have You a Moment for Me’ voor 100.000 uitzinnige Amerikaanse fans. Dit is dus het geheim achter Frans zijn positiviteit!

Lekker ongecompliceerd de dag beginnen

Uit onderzoek van Peijnenburg blijkt dat Nederlanders de dag lekker en voedzaam willen beginnen en ontbijtkoek past daar perfect bij. ‘Niet alleen zijn onze koeken overheerlijk, ten opzichte van andere koeken en tussendoortjes bevat onze ontbijtkoek relatief weinig calorieën en vet, daarnaast zitten er vezels in ontbijtkoek door de rogge, aldus Jeroen Harks van Peijnenburg. Naast de naturel variant is er ook Peijnenburg Zero, een variant zonder toegevoegde suikers. Zo is er voor iedereen een passend product. ‘Ontbijtkoek is overheerlijk en happen naar Peijnenburg zorgt naast genieten ook voor positieve energie, zodat iedereen zijn of haar dag goed begint.’ Daarom zeggen we ook: ‘Van happen word je happie!’

Herkenbaar Peijnenburg in 2020

In 2019 is onderzoek gedaan naar de meest herkenbare en unieke merkelementen van het merk Peijnenburg. Daarom is onder meer het iconische ‘koek aan een touwtje’ teruggehaald als merkbeeld op de verpakking. Ook is in het vierde kwartaal van 2019 een re-design uitgevoerd. Hierdoor is bijvoorbeeld de Peijnenburg Zero meer in lijn met de originele ontbijtkoek waardoor deze koek beter onder de aandacht gebracht wordt. Peijnenburg draagt door het re-design een consistent en sterk herkenbaar merkbeeld uit op zowel de winkelvloer als in alle communicatie, zodat heel Nederland ook in 2020 gaat happen naar Peijnenburg.

Delen:

Peijnenburg viert nieuwe verpakking!

Meer informatie