Veelgestelde Vragen

Ik zoek een koek die niet op deze website staat weergegeven. Wordt deze koek nog wel gemaakt?

Op onze website staan alle koeken die momenteel geproduceerd worden in onze bakkerij. Mocht het product waar u naar op zoek bent niet meer vermeld staan op onze website, dan wordt het product niet meer geproduceerd.

Ik kan mijn favoriete koek niet vinden in mijn lokale supermarkt. Waar kan ik hem nog wel krijgen?

Onze producten zijn te verkrijgen bij diverse supermarkten. De supermarktketens verzorgen hun eigen distributie ofwel zij kiezen welke producten in de schappen worden geplaatst. Dit betekent dat het mogelijk is dat uw favoriete koek bij het ene filiaal wel in het schap ligt, en bij een andere filiaal niet. Als producent hebben wij helaas geen inzicht in de distributie per winkel. Wellicht kunt u bij uw lokale supermarkt hiernaar vragen.

Hoe weet ik zeker of er geen allergenen in de koek zitten?

Wij raden u aan om voor allergenen informatie altijd de verpakking van het desbetreffende product te raadplegen. Afhankelijk van receptuurwijzigingen kan er een verandering plaats vinden met betrekking tot de allergenen in een product. U kunt naast de allergie-informatie op de verpakking, de allergenen overzichtelijk terug vinden per product op onze website.

Hoe kan het dat er toch suiker in de Peijnenburg Geen Toegevoegde Suikers producten zit?

Peijnenburg Geen Toegevoegde Suikers bevat 0% toegevoegde suikers. De oplettende lezer ziet nog een kleine hoeveelheid suiker op de verpakking staan. Deze suikers zijn van nature afkomstig uit het roggegraan, een belangrijke grondstof van onze producten. Deze natuurlijke suikers komen vrij tijdens het bakproces, waardoor de koek alsnog een kleine hoeveelheid suikers bevat. Dit is dan ook de suiker die vermeld staat op de verpakking.

Ik zou graag jullie hulp willen als sponsor. Wat is jullie sponsorbeleid?

Dagelijks bereiken ons talloze aanvragen voor de sponsoring van sporters, evenementen, uitjes, acties en verenigingen. Dit zijn aanvragen voor een samenwerking, advertenties, productsponsoring en financiële bijdragen. Om versnippering te voorkomen wordt door Koninklijke Peijnenburg jaarlijks één algemeen, goed doel gedefinieerd dat via productsponsoring wordt ondersteund.

Daarnaast doneert Koninklijke Peijnenburg zeer frequent aan de voedselbank. Hiermee proberen wij zoveel mogelijk mensen te helpen die het nodig hebben. Dit betekent dat wij individuele aanvragen helaas niet kunnen honoreren.

Waar kan ik een koekblik van Peijnenburg kopen?

Zodra er een landelijke actie is met een koekblik zal dit kenbaar worden gemaakt op onze website. Het kan ook voorkomen dat een actie geldt voor een specifieke supermarktketen. De actievoorwaarden kunt u dan terug vinden in de desbetreffende winkel.


Contactgegevens

Koninklijke Peijnenburg B.V.
Nieuwendijk 45
5664 HB Geldrop

Hoe maak je
Peijnenburg koek?