Privacy Statement

  1. Algemeen

Voor Koninklijke Peijnenburg is het vanzelfsprekend dat uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wij houden hierbij rekening met alle relevante bepalingen van de toepasselijke privacywetgeving, zoals, maar niet beperkt tot, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG/GDPR”).

In deze Privacyverklaring beschrijven we hoe en waarom we uw persoonsgegevens verzamelen, wat we doen met deze gegevens, met wie we deze delen, hoe wij deze beschermen en welke keuzes u kunt maken over uw persoonsgegevens.

Deze Privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van uw persoons gegevens in het kader van verschillende toepassingen (websites, verkoop, enz.) Die door of namens ons worden beschikbaar gesteld of beheerd.

  1. Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens?

De juridische entiteit die verantwoordelijk is voor de verwerking van uw persoonsgegevens en die optreedt als verwerkingsveranwoordelijke is:

Koninklijke Peijnenburg BV, Nieuwendijk 45, 5664 Geldrop, Nederland, Kvk nr. 17038969 onderdeel van Lotus Bakeries nv (hierna: Koninklijke Peijnenburg).

  1. Hoe en op welke juridische gronden verwerken wij uw persoonsgegevens?

Afhankelijk van uw specifieke situatie, vindt u hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die worden verwerkt, de rechtsgrond(en) en de doel(en) van de verwerking, of de gegevens worden overgedragen en de toepasselijke bewaartermijnen:

  1. Vragen, klachten en complimenten

Wij bieden onze consumenten de mogelijkheid om via de website vragen, klachten of complimenten met betrekking tot de producten van Koninklijke Peijnenburg te uiten. De volgende gegevens worden verzameld, opgeslagen en verwerkt:

– Geslacht

– Voor- en achternaam

– Adres

– Telefoon nummer

– E-mailadres

– Tekst van het bericht

De verwerking van de gegevens is uitsluitend bedoeld voor het verwerken van uw vraag, klacht of opmerking. Wij bewaren uw gegevens zo lang als nodig is om uw verzoek te behandelen en we zullen deze gegevens binnen 1 maand na afloop verwijderd. In uitzonderlijke omstandigheden, en alleen voor klachten, kunnen de gegevens voor 5 jaar worden gearchiveerd. Uw gegevens kunnen worden doorgegeven aan een andere gelieerde onderneming van Koninklijke Peijnenburg voor nader onderzoek van uw vraag of klacht. U kunt onze verbonden ondernemingen vinden op onze website (www.lotusbakeries.com). Voor overdracht aan verbonden ondernemingen buiten de EER hanteren wij passende voorzorgsmaatregelen. Deze verwerking is gebaseerd op ons gerechtvaardigd belang om onze diensten te verbeteren.

  1. Sollicitaties

Als u interesse heeft om bij Koninklijke Peijnenburg te werken, kunt u ons uw CV en de overige relevante informatie die u met ons wil delen, sturen.

Deze persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor ons wervingsproces en uw gegevens worden verwijderd na afronding van het betreffende proces. Als we uw persoonsgegevens aan onze wervingsdatabank willen toevoegen, zullen we hiervoor contact met u opnemen en uw toestemming vragen. In het geval dat uw sollicitatie tot een baan leidt bij Koninklijke Peijnenburg, worden uw gegevens verder bewaard in uw personeelsdossier. Wanneer dit relevant is, kunnen uw gegevens worden doorgegeven aan een assessmentcentrum of een andere dienstverlener die ons bijstaat tijdens de selectieprocedure. In dat geval zal Koninklijke Peijnenburg passende waarborgen hanteren bij het doorgeven van deze gegevens. Deze verwerking is gebaseerd op ons gerechtvaardigde belang om nieuw personeel aan te werven.

  1. Commercieel relatiebeheer

In het kader van onze commerciële activiteiten, en in het bijzonder met betrekking tot het beheer van onze (potentiële en feitelijke) klanten en (potentiële en feitelijke) leveranciers, is het mogelijk dat we persoonsgegevens ontvangen of verzamelen.

De verwerking van de gegevens is uitsluitend bedoeld voor het beheer van onze zakelijke relaties en is daarom gebaseerd op ons gerechtvaardigd belang. We zullen altijd rekening houden met uw privacyrechten. Uw gegevens worden tot 10 jaar na het einde van onze zakelijke relatie bewaard.

Uw gegevens kunnen worden bekendgemaakt aan een verbonden onderneming van Koninklijke Peijnenburg wanneer dit nuttig is in onze B2B-relatie. U kunt onze verbonden ondernemingen vinden op onze website (www.lotusbakeries.com). Voor overdracht van deze gegevens buiten de EER bieden wij passende voorzorgsmaatregelen.

  1. Bescherming van uw persoonsgegevens

We zorgen voor technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onwettige of ongeautoriseerde toegang of gebruik, evenals tegen onopzettelijk verlies of schade aan de integriteit. Deze maatregelen zijn ontworpen rekening houdend met onze IT-infrastructuur, de potentiële impact op uw privacy en de bijbehorende kosten. Deze maatregelen zijn in overeenstemming met de huidige industrienormen en – praktijken.

Uw persoonsgegevens zullen alleen worden verwerkt door een derde partij als die derde partij ermee instemt zich te houden aan deze beveiligingsmaatregelen.

  1. Cookies

COOKIE POLICY

Peijnenburg verzamelt gegevens om jou een betere browse-ervaring te bezorgen, onze diensten te optimaliseren en jou relevante producten en / of diensten aan te bieden die aansluiten bij jouw interesses. Deze gegevens kunnen verzameld worden via cookies. Hieronder leggen we uit hoe deze cookies werken en hoe je ze kunt configureren.

Wat is een COOKIE?

Elke keer dat je de website bezoekt, word je gevraagd om cookies te accepteren of te weigeren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die via een website op jouw computer worden opgeslagen. Cookies bevatten doorgaans informatie over jouw acties op de website: voorkeuren die je mogelijk hebt geselecteerd, pagina’s die je hebt bezocht etc.

Waarom gebruikt Peijnenburg Cookies?

Peijnenburg gebruikt cookies voornamelijk om jouw gebruikerservaring te optimaliseren en om de prestaties van onze website te verbeteren. Het doel is om de website in staat te stellen jouw voorkeuren (zoals gebruikersnaam, taal, etc.) gedurende een bepaalde periode te onthouden. Op die manier hoef je ze niet opnieuw in te voeren wanneer je tijdens hetzelfde bezoek door de website bladert.

Daarnaast gebruiken we cookies om jouw surfgedrag in kaart te brengen (bijvoorbeeld hoe je onze website hebt gevonden of jouw browsetijd op onze website). Statistische gegevens stellen ons in staat om indien nodig verbeteringen aan onze website aan te brengen en om te voldoen aan jouw behoeften en voorkeuren en die van andere websitegebruikers.

Hoelang worden cookies in mijn browser bewaard?

  • Tijdelijke cookies of sessiecookies worden tijdelijk in jouw browser opgeslagen. Dit betekent dat dit type cookies wordt verwijderd zodra je jouw browsersessie afsluit.
  • Permanente cookies blijven op jouw computer of mobiele apparaat opgeslagen, zelfs als je jouw browser sluit. Met permanente cookies kunnen wij je herkennen wanneer je in de toekomst onze website opnieuw bezoekt. Permanente cookies blijven op jouw apparaat opgeslagen totdat ze verlopen, totdat een nieuwe cookie wordt geïnstalleerd of totdat je ze verwijdert via de instellingen van jouw browser of mobiele apparaat.

Welke type cookies gebruikt Peijnenburg?

De cookies op onze website zijn gecategoriseerd op basis van hun gebruik (functionele cookies, statistische cookies). Over het algemeen maken we onderscheid tussen twee soorten cookies:

  • Directe cookies worden geplaatst en gebruikt door Peijnenburg. Ze stellen ons in staat om de kwaliteit van onze dienstverlening te optimaliseren op basis van jouw surfgedrag op onze website.
  • Cookies van derden worden gemaakt en gebruikt door externe partners. Deze cookies bieden je een betere browse-ervaring en veranderen jouw ervaring op basis van jouw surfgedrag op onze website.

FUNCTIONELE COOKIES

Functionele cookies zijn essentieel om ervoor te zorgen dat onze website correct functioneert. Ze stellen ons ook in staat om de prestaties van onze website te verbeteren.

ANALYTISCHE COOKIES

Cookie name Placed by Descriptions Expiration
Google Analytics Peijnenburg Houdt gegevens over bezoekers en hun bezoekgedrag bij op peijnenburg.nl Twee jaar geldig (zie Google)
Facebook Connect Peijnenburg   Zie Facebook

 

We gebruiken deze cookies om informatie te verzamelen over het gebruik van onze website. Ze worden gebruikt om de prestaties en laadtijden van de website en specifieke pagina’s vast te leggen.

Marketing COOKIES

Deze cookies registreren niet alleen het verkeer en gedrag binnen de website, maar ook daarbuiten. Gegevens over gedrag in de website kunnen dan gelinkt worden aan gegevens in platformen van derden, zodat specifieke advertenties aangeboden kunnen worden (re-marketing) of aanvullende data verzameld kan worden.

Cookie name Placed by Descriptions Expiration
Facebook Custom Audience Peijnenburg   180 dagen geldig (zie Facebook)
Google Dynamic Remarketing Peijnenburg   Zie Google
Google AdWords Conversion Peijnenburg   Zie Google
DoublkeClick Peijnenburg   Zie Google

Dit cookiebeleid vervangt alle eerdere versies en is geldig vanaf 22 september 2020. We behouden ons het recht voor om dit beleid te wijzigen en / of bij te werken.

  1. Rechten

Met betrekking tot uw persoonsgegevens heeft u de volgende rechten:

  • U kunt altijd informatie opvragen over uw persoonsgegevens die zijn verzameld, opgeslagen en verwerkt door Koninklijke Peijnenburg. Om dit soort informatie te ontvangen, moet u uw identiteit bewijzen (bijvoorbeeld door ons een kopie van uw identiteitsbewijs te sturen).
  • Als uw persoonsgegevens die zijn opgeslagen door Koninklijke Peijnenburg onjuist zijn, kunt u natuurlijk een correctie aanvragen.
  • U hebt het recht om een ​​beperking te vragen voor de verwerking van uw persoonsgegevens (bijvoorbeeld, terwijl de juistheid van uw persoonsgegevens wordt gecontroleerd).
  • U kunt ons verplichten alle gegevens over u te wissen (behalve in sommige gevallen, bijvoorbeeld wanneer wij uw gegevens moeten opslaan om een ​​transactie te bewijzen of wanneer dit wettelijk vereist is).
  • Als de verwerking op uw toestemming is gebaseerd, kunt u uw toestemming voor de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens intrekken.
  • Als u het niet eens bent met de manier waarop Koninklijke Peijnenburg uw persoonsgegevens verwerkt, heeft u het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Autoriteit persoonsgegevens: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/.
  1. Contactpersoon bij vragen of verzoeken

Voor vragen, verzoeken of klachten betreffende de toepassing van deze Privacyverklaring of om uw hierboven beschreven rechten uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen op:

Koninklijke Peijnenburg BV

Nieuwendijk 45

5664 Geldrop

Nederland

Of

Dpr.netherlands@lotusbakeries.com

  1. Wijzigingen in deze Privacyverklaring

Onze Privacyverklaring wordt regelmatig herzien en eventuele updates zullen op deze webpagina worden geplaatst. Deze Privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt in november 2019.

 

 

Delen:

Contact

Meer informatie