DUBBEL LEKKER 4-PACK PER STUK VERPAKT

Peijnenburg koek dubbel lekker zorgt voor een klein geluks momentje. Een heerlijke ambachtelijke koek met een laagje naturel smaak. Deze handige verpakking is ook ideaal om mee te nemen.

  • Deze verpakking bevat 4 porties koek van 49 gram, per stuk verpakt
  • Een plakje koek om thuis van te genieten of mee te nemen voor onderweg
  • Koek met voedzame rogge en ingrediënten van natuurlijke oorsprong
  • De unieke Peijnenburg specerijenmix, met een laagje naturel smaak

Productomschrijving

Peijnenburg is betere koek.

Beter is voor Peijnenburg ‘en/en/en’. Dat is wat de nieuwe generatie Peijnenburg bakkers nastreeft. Geen suiker toevoegen, 100% volkoren en natuurlijk dezelfde bijzondere en lekkere smaak die je van ons gewend bent. Om op elk rust(ig) moment van de dag even bewust en zorgeloos van te genieten; een bewust momentje. Met de trots van toen, zijn wij de keuze van vandaag. Zo maken we verantwoord beter. En dat noemen we bij Peijnenburg: betere koek!

Product delen

Voedingswaarden

per 100 g per portie (49 g) % RI*
Energie 1392 kJ  682 kJ
329 kcal 161 kcal 8 %
Vetten 5.2 g 2.5 g 4 %
waarvan verzadigde vetzuren 2.6 g 1.3 g 7 %
Koolhydraten 67 g 33 g 13 %
waarvan suikers 39 g 19 g 21 %
Vezels 2.6 g 1.3 g
Eiwitten 3.1 g 1.5 g 3 %
Zout 0.46 g 0.23 g 4 %

1 portie = 1 plakje.

* = Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8 400 kJ/2 000 kcal)

Ingrediënten

Glucose-fructosestroop, roggebloem 31%, water, plantaardige oliën (palm*, zonnebloem), glucosestroop, suiker, gecondenseerde magere melk met suiker, bevochtigingsmiddel (glycerol), rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat, dinatriumdifosfaat), specerijen, zetmeel, emulgatoren (E472c, sucrose-esters van vetzuren), natuurlijk aroma, voedingszuur (wijnsteenzuur), conserveermiddel (kaliumsorbaat), zout.

*Palmolie van duurzame en gecertificeerde plantages.

Allergeneninformatie

  • Aanwezig
  • Kan sporen bevatten
  • noten
  • melk
  • soja
  • gluten
  • ei
  • vis
  • schaaldieren
  • pindas
  • sesam
  • sulfiet
  • selderij
  • lupine
  • mosterd
  • weekdieren

Hoe maak je
Peijnenburg koek?